Snerydning og saltning på Sjælland

Vidste du, at snerydning og saltning er dit ansvar, så folk kan færdes trygt og sikkert på dine eller virksomhedens udendørsarealer – hele året rundt? I en travl hverdag og ved pludseligt snefald kan det være svært at nå at få ryddet sneen og saltet. På en kold og tidlig vintermorgen kan en gang snerydning virke som en meget træls opgave. Lad Teigen ApS klare opgaven, så du kan få lidt ekstra skønhedssøvn og være sikker på, at sneen er ryddet, når frosten sætter ind.

Vi rykker ud med kort varsel på hele Sjælland og sørger for rydning af sne foran butikker, på veje og andre gangarealer. Vi sørger for at gøre et ordentligt stykke arbejde, som du kan være tilfreds med. Du kan også tegne en fast sneaftale, hvor vi rydder sneen og salter løbende gennem vinterhalvåret. Så har du en bekymring mindre at tænke på.

Snerydning

Det er lovpligtigt at rydde for sne

Ifølge loven skal gangbare arealer, der er tilknyttet ens ejendom, være ryddet for sne inden kl. 07.00 på hverdage og inden kl. 09.00 i weekenden.

Det kan have store økonomiske konsekvenser, hvis en forbipasserende kommer til skade, fordi du ikke har fået saltet og ryddet sneen. Teigen ApS sikrer, at dine udendørsarealer er ryddet for sne, så du undgår en eventuel erstatningssag.

Indhent uforpligtende tilbud på snerydning og saltning

Vi tilbyder snerydning og saltning på Sjælland. Snerydning med hurtig udrykning? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Ring til 2249 9700 og indhent et uforpligtende tilbud på snerydning.