TV-inspektion af kloak på Sjælland

TV-inspektion af kloak på Sjælland | Aut. kloakmester | Teigen ApS

Teigen ApS udfører TV-inspektion af kloak hos privat og erhverv på Sjælland. Inspektionen anvendes ofte som led i forundersøgelsen i forbindelse med kloakrenovation eller ved defekter, der ikke umiddelbart kan ses med det blotte øje. En god forundersøgelse kan spare dig for en masse kvaler i det videre forløb.

Som autoriseret kloakmester har Teigen ApS mange års erfaring med professionel TV-inspektion. Alle inspektioner bliver udført af uddannet personale og med skarpe krav til udstyr såvel som egenkontrol. Det er din garanti for sikre TV-inspektioner af højeste kvalitet.

Lokalisér problem med TV-inspektion

Problemer med kloakken kan opstå akut eller løbende grundet manglende vedligeholdelse eller slidte kloakledninger. TV-inspektionen er et effektivt redskab til at opdage og lokalisere problemer i kloakledninger såvel som i kloakrør.

Rent teknisk foregår en TV-inspektion ved, at vi fører et lille kamera ned i kloakrørene. På den måde kan vi identificere problemer på effektiv vis, uden at skulle til at grave noget op. Ved hjælp af inspektionen kan vi så efterfølgende vurdere, om der er behov for kloakrenovering, kloakrens eller noget helt tredje. Med en TV-inspektion undgår man altså, at der bliver udført et stykke arbejde, som man egentlig ikke har brug for.

Med en indledende inspektion vurderer vi skadens omfang, så du undgår uforudsete udgifter. Hos Teigen ApS har vi stor faglig stolthed. Hos os får du altid individuel og professionel rådgivning om den mest optimale renoverings- eller vedligeholdelsesplan for netop din kloak.

Indhent uforpligtende tilbud

Vi udfører TV-inspektion af kloak for privat og erhverv på Sjælland. Er din kloak tilstoppet, eller mistænker du andre kloakproblemer? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Vi udfører alle former for kloakarbejde og kører ikke før, dit problem er løst. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud på TV-inspektion.