TV-inspektion af kloak på Sjælland

TV-inspektion af kloak på Sjælland | Aut. kloakmester | Teigen ApS

Teigen ApS udfører TV-inspektion af kloak hos privat og erhverv på Sjælland. Inspektionen anvendes ofte som led i forundersøgelsen i forbindelse med kloakrenovation eller ved defekter, der ikke umiddelbart kan ses med det blotte øje.

Som autoriseret kloakmester har Teigen ApS mange års erfaring med professionel TV-inspektion. Alle inspektioner bliver udført af uddannet personale og med skarpe krav til udstyr såvel som egenkontrol. Det er din garanti for sikre TV-inspektioner af højeste kvalitet.

Lokalisér problem med TV-inspektion

Problemer med kloakken kan opstå akut eller løbende grundet manglende vedligeholdelse eller slidte kloakledninger. TV-inspektionen er et effektivt redskab til at opdage og lokalisere problemer i kloakledninger såvel som i kloakrør.

Med en indledende inspektion vurderer vi skadens omfang, så du undgår uforudsete udgifter. Hos Teigen ApS får du altid individuel og professionel rådgivning om den mest optimale renoverings- eller vedligeholdelsesplan for netop din kloak.

Indhent uforpligtende tilbud

Vi udfører TV-inspektion af kloak for privat og erhverv på Sjælland. Er din kloak tilstoppet, eller mistænker du andre kloakproblemer? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Vi udfører alle former for kloakarbejde og kører ikke før, dit problem er løst. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud på TV-inspektion.