Kloaketablering på Sjælland

Kloaketablering på Sjælland | Aut. kloakmester | Teigen ApS

Etablering af kloak kan være nødvendigt ved nybyg, tilbygninger og renovering. Ved kloaketablering skal der blandt andet tages hensyn til rørføring, afledning af regnvand, etablering af dræn og nedsivningsanlæg, det øvrige udendørsmiljø og ejendommens alder og stand.

Kloakken er måske ikke altid den bygningsinstallation, som får mest opmærksomhed. Man har dog til pligt at sørge for, at kloakken blandt andet lever op til retningslinjerne omkring afledning af regnvand og spildevand. Når man laver kloaketablering, er det derfor vigtigt, at man er sikker på, at kloakken altid lever op til de krav, der foreligger.

Teigen ApS er autoriseret kloakmester med mere end 20 års erfaring med kloaketablering og tilslutning af kloak. Det er din garanti for veludført kloaketablering af højeste kvalitet. På de fleste kloakopgaver er det et krav, at man gør brug af en autoriseret kloakmester. Hvis du er i tvivl om regler og krav i forbindelse med etablering af kloak eller andet kloakarbejde, er det en god idé at kontakte en autoriseret kloakmester, som helt sikkert vil have styr på de gældende regler. Når Teigen ApS udfører kloaketablering, stræber vi altid efter langvarige og fremtidssikrede løsninger, som lever op til alle krav.

Professionel rådgivning

Overvejer du en tilbygning, eller går du med renoveringsdrømme? Det kan også være, at du oplever problemer med kloakken og ønsker rådgivning derom. Teigen ApS tilbyder besigtigelse af kloakforholdene på netop dine matrikler. Vi har stor faglig stolthed og går op i altid at præsentere dig for de bedste løsningsforslag. Hos os får du altid individuel og professionel rådgivning om den mest optimale udbygning af kloakken.

Indhent uforpligtende tilbud på kloaketablering

Vi udfører kloaketablering for privat og erhverv på Sjælland. Etablering af kloak? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Vi udfører alle former for kloakering. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.