Kloakseparering på Sjælland

Kom store mængder regnvand i forkøbet med kloakseparering. Du undgår effektivt oversvømmelser ved skybrud, samtidig med at du aflaster dit lokale rensningsanlæg. Kloakseparering er med andre ord en bæredygtig kloakløsning med mange fordele for både dig og miljøet.

Teigen ApS er autoriseret kloakmester med mere end 20 års erfaring med adskillelse af regnvand og spildevand. Det er din garanti for veludført kloakseparering af højeste kvalitet. Når vi separerer en kloak, stræber vi altid efter langvarige og fremtidssikrede løsninger.

Adskil effektivt regnvand og spildevand 

Uden kloakseparering løber både regnvand og spildevand gennem samme kloakledning og videre ud til det lokale rensningsanlæg. Ved kloakseparering adskilles regnvand fra spildevand, således at de ikke anvender samme ledning – men hver sin.

Det nye system leder regnvandet udenom renseanlægget. Hvis du har særlige ønsker til anvendelse af regnvandet, aftaler vi gerne med dig, hvor vandet fremover skal løbe hen.  

Indhent uforpligtende tilbud

Vi udfører kloakseparering for privat og erhverv på Sjælland. Adskillelse af regnvand og spildevand? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Vi separerer effektivt dine kloakledninger. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.