Kloakarbejde på Sjælland

Hos Teigen ApS hjælper vi virksomheder, institutioner og boligforeninger med alle former for opgaver inden for kloakarbejde. Vi sikrer med professionelt udført kloakering, at din ejendom eller bygningsmasse ikke ødelægges ved eksempelvis skybrud, og at vandet afledes korrekt.

Teigen ApS er autoriseret kloakmester med mere end 20 års erfaring med etablering, renovation og reparation af kloak. Det er din garanti for veludført kloakarbejde af højeste kvalitet. Du kan trygt overlade selv de største kloakopgaver til os.

Læs mere om vores forskellige typer af kloakarbejde her

Etablering af kloak på Sjælland | Aut.  kloakmester | Teigen ApS
Kloaketablering
Kloakrenovering på Sjælland | Aut. kloakmester | Teigen ApS
Kloakrenovering
Kloakseparering på Sjælland | Aut. kloakmester | Teigen ApS
Kloakseparering

Autoriseret kloakmester

Monteres kloakrørene forkert, kan det blive en langvarig og dyr affære at reparere dem. Derfor skal du altid vælge en autoriseret kloakmester til kloakering. Autorisationen er din garanti for kvalitet.

Som autoriseret kloakmester går vi ikke på kompromis med kvalitet. Det betyder, at vi prioriterer veluddannet og erfarent personale samt holdbare produkter og materiale. Af samme årsag er Teigen ApS garant for tilfredsstillende resultater med høj driftssikkerhed.

Indhent uforpligtende tilbud på kloakarbejde

Vi udfører kloakering for privat og erhverv på Sjælland. Er din kloakledning beskadiget, eller skal din matrikel tilsluttes kloaksystemet? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Vi udfører alle former for kloakarbejde. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.