Rottesikring af kloak på Sjælland

Teigen ApS udfører effektiv rottesikring på Sjælland. Flere og flere danskere oplever i disse år problemer med rotter på matriklen. Rotter udgør en sundhedsrisiko for dig og din familie, da de kan være bærere af alvorlige sygdomme, ligesom de kan forårsage materielle skader for store summer.

Effektiv rottebekæmpelse starter under jorden – mere præcist i kloakken, hvor rotterne gerne opholder sig. En utæt kloak giver rotterne gode betingelser for at finde vej op til overfladen og dermed få adgang til din bolig og have.

Undgå rotter med effektiv rottesikring

Teigen ApS holder rotterne ude af dit hus med effektiv rottesikring af din kloak. Vi har mere end 20 års erfaring på området. Det er din garanti for sikring af højeste kvalitet. Hos os får du altid individuel og professionel rådgivning om den mest optimale vedligeholdelsesplan for netop din kloak.

Indhent uforpligtende tilbud

Vi udfører rottesikring af kloak for privat og erhverv på Sjælland. Oplever du rotteproblemer, eller mistænker du utætheder? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Vi udfører effektiv sikring og kører ikke før, dit problem er løst. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.