Støbning af betongulve og betonvægge på Sjælland

Teigen ApS står for polering og støbning af betongulve og betonvægge for privat og erhverv på Sjælland. Vi sætter en ære i, at levere et flot og poleret betonarbejde. Vi har mere end 20 års erfaring på området, og vores kyndige fagfolk sikrer dig holdbart betonarbejde af højeste kvalitet. Når vi udfører betonarbejde, går vi op i, at levere et færdigt resultat som er nemt at vedligeholde og rengøre.

Industrielle betongulve og betonvægge

Det industrielle look har de seneste år domineret danskernes boligindretning og er med sit tidsløse udtryk og mange muligheder for indretning et sikkert hit hos mange. Betonvægge er en nem og effektiv måde at give dit hjem, kontor eller forretning et New York udtryk. Giv dit hjem eller kontor et frisk pust med rå betongulve og -vægge hvor du kan realisere en moderne og indbydende indretning, som kan danne ramme omkring dit hjem eller forretning.

Indhent uforpligtende tilbud på støbning af betongulv og -væg på Sjælland

Vi støber betongulve og -vægge for privat og erhverv på Sjælland. Skal dit hjem have en moderne opdatering? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Ring til 2249 9700 og indhent et uforpligtende tilbud.