Gårdanlæg på Sjælland

Teigen ApS laver gårdanlæg og gårdmiljøer for virksomheder, institutioner og foreninger på Sjælland. Teigen ApS har mange års erfaring og guider jer sikkert gennem processen – fra idé til færdigt anlæg.

Vi træder gerne til som hovedentreprenør eller underentreprenør på anlægsopgaver af alle størrelser og rådgiver dig altid om den mest optimale løsning til netop dit behov og budget. Vores store ekspertise inden for belægning, beplantning og vedligehold er din garanti for et veludført gårdmiljø.

Gårdanlæg - Teigen ApS

Skab et brugbart gårdmiljø

Gårdmiljøet kan have stor betydning for dine medarbejderes, beboeres og lejeres trivsel. Et sundt og grønt gårdanlæg med mange anvendelsesmuligheder skaber rammerne for et socialt fællesskab medarbejderne, beboerne eller lejerne imellem. Øget trivsel skaber både øget effektivitet, loyalitet og glæde.

Er du træt af jeres kedelige gårdmiljø, savner du grønne arealer med mulighed for aktiv udfoldelse, eller er du på udkig efter udendørs siddearealer, der fordrer til fordybelse og ro? Kontakt Teigen ApS og hør, hvordan vi kan skabe et gårdanlæg, der matcher dine ønsker.

Indhent uforpligtende tilbud på gårdanlæg

Vi anlægger gårdmiljøer for virksomheder, institutioner og foreninger på Sjælland. Træt af dit kedelige gårdanlæg? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Din anlægsgartner på Sjælland. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.