Reparation af sokkel på Sjælland

Reparation af sokkel kan ofte være nødvendigt, da husets sokkel bliver udsat for vind og vejr gennem årene. Det er derfor ikke ualmindeligt, at soklen efter nogle år smuldrer og revner. Hvis du opdager skader soklen, bør du altid lade fagfolk vurdere skadens omfang. Selvom soklen blot er en lille del af husets facade, er det vigtigt at holde den intakt, da den er i direkte kontakt med jorden, og derfor ofte skal kunne stå i mod en masse fugt. Vi tilbyder effektiv undersøgelse og udbedring, hvis det er nødvendigt. I værste fald kan der være tale om sætningsskader.

Sætningsskader bør altid udbedres hurtigst muligt, da de kan forårsage vandindtrængen og fugtgener og have meget alvorlige (og dyre) konsekvenser. Teigen ApS tilbyder også reparation af sætningsskader. Det kan du læse mere om her.

Hvis der er tale om mindre, kosmetiske skader skal soklen pudses. Teigens ApS har mere end 20 års erfaring på området, og vores kyndige fagfolk håndterer pudsningen af din sokkel med stor professionalisme og høj faglighed. Kontakt os i dag, og hør mere om reparation af sokkel.

Forebyggelse

Selv hvis der er tale om mindre revner eller skader på husets sokkel, anbefaler vi, at du får det vurderet af professionelle fagfolk. Det kan betyde store besparelser i længden, hvis man kommer de mere alvorlige skader i forkøbet. Vi går op i, at vores kunder altid modtager kompetent rådgivning af erfarne fagfolk, og at de på den måde får mulighed for at træffe de bedste beslutninger.

Indhent uforpligtende tilbud på reparation af sokkel

Vi reparerer sokler for privat og erhverv på Sjælland. Revner og sprækker i facade og sokkel? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at give dig den bedste rådgivning og hjælp til reparation af sokkel.