Kloakservice på hele Sjælland

Hos Teigen ApS hjælper vi virksomheder, institutioner og boligforeninger med alle former for opgaver inden for kloakarbejde og kloakservice. Du kan trygt overlade selv de største kloakopgaver til os. Vi er autoriseret kloakmester og har mange års erfaring med renovering og etablering af kloakker udendørs og indendørs.

Kontakt Teigen ApS for et uforpligtende tilbud

Teigen ApS er autoriseret kloakmester - Teigen ApS

Autoriseret kloakmester

Forsikringsskader - Teigen ApS

Forsikringsskader

Autoriseret kloakmester

Monteres kloakrørene forkert, kan det blive en langvarig og dyr affære at reparere dem. Derfor skal du altid vælge en autoriseret kloakmester som Teigen ApS til kloakinstallation og andet kloakarbejde. Autorisationen er din garanti for kvalitet.

Vi sikrer med professionelt udført kloakering, at din ejendom eller bygningsmasse ikke ødelægges ved eksempelvis skybrud, og at vandet afledes korrekt.

Teigen ApS er også anlægsgartner og er derfor vant til at tage hensyn til haveanlæg og belægning ved udgravning til kloak.

Anlægsgartnerarbejde for private og erhverv - Teigen ApS
Anlægsgartnerarbejde for private og erhverv - Teigen ApS

Etablering af ny kloak

Ved etablering af en ny kloak og ved kloakentrepriser skal der blandt andet tages hensyn til rørføring, afledning af regnvand, etablering af dræn og nedsivningsanlæg, det øvrige udendørsmiljø og ejendommens alder og stand.

Renovering af eksisterende kloak

Lugtgener, skadedyr og defekte vandhaner er ofte tegn på, at der er noget galt med kloakken. Det kan blandt skyldes utætheder, hvor rotter kan slippe ind, eller skader på ledningstilslutninger i brønden. En utæt kloak kan desuden medføre fugtdannelse, råd og skimmelsvamp.

TV-inspektion af kloak

Problemer med kloakken kan opstå akut eller løbende grundet manglende vedligeholdelse eller slidte kloakledninger. Hos Teigen ApS får du altid individuel og professionel rådgivning om den mest optimale renoverings- eller vedligeholdelsesplan. Med en indledende TV-inspektion vurderer vi skadens omfang, så du undgår uforudsete udgifter.

Anlægsarbejde for private og erhverv - Teigen ApS
Anlægsarbejde for private og erhverv - Teigen ApS

Strømpeforing af kloakledninger

Ofte kan renovering af kloakken løse de fleste kloakproblemer – uden at vi behøver at grave hele kloakken op. Ved reparation af slidte kloakledninger tilbyder Teigen ApS strømpeforing, hvor vi etablerer et nyt kloakrør inde i det eksisterende rør. Strømpeforing er en hurtig, effektiv og mere økonomisk metode til sikring af ledningsnettet mod skadedyr.