Fundamentarbejde og betonarbejde på Sjælland

Når det kommer til fundamentarbejde og betonarbejde, udfører Teigen ApS alle former for støbning af betonfundamenter til betongulve, huse og erhvervsbygninger på Sjælland. Fundamentet er med til at sikre, at der ikke trænger fugt op i bygningskonstruktionen fra den underliggende jord.

Vi hjælper både med at støbe helt nye betonfundamenter og reparere sætningsrevner og andre skader på både fundament og sokkel. Hvis fundamentet er i risikozonen for at sætte sig, kan vi grave ud og støbe et nyt fundament under det gamle og på den måde forebygge sætningsskader.

Læs om vores forskellige typer af fundamentarbejde og betonarbejde her

Fundamentarbejde og betonarbejde på Sjælland | Teigen ApS
Støbning af fundament
Fundamentarbejde og betonarbejde på Sjælland | Teigen ApS
Reparation af sætningsskader
Fundamentarbejde og betonarbejde på Sjælland | Teigen ApS
Reparation af sokkel
Fundamentarbejde og betonarbejde på Sjælland | Teigen ApS
Støbning af betongulv og -væg

Fag- og totalentreprise i beton

Betonarbejde vil formentlig være en vigtig milepæl for dit projekt, og det kræver derfor et erfarent mandskab til udførsel af betonarbejde i fag- og totalentrepriser. Vores erfarne team af jord- og betonarbejdere kan derfor håndtere både fagentrepriser og totalentrepriser. Vi fører dig sikkert gennem hele processen med støbning af betonfundamenter eller sokler – fra indledende rådgivningsmøde til færdigt fundament. Vi lægger altid vægt på at levere et stykke betonarbejde i høj kvalitet, som vores kunder kan have glæde af i mange år.

Noget af det, der definerer Teigen ApS, er vores faglige stolthed og store erfaring. En af vores allerhøjeste prioriteringer vil dog altid være samarbejdet med vores kunder. Et godt samarbejde om din næste betonopgave begynder altid med en god dialog. Vi lytter til dit behov og rådgiver dig til det bedste resultat.

Indhent uforpligtende tilbud på fundamentarbejde og betonarbejde på Sjælland

Vi udfører fundament- og betonarbejde på Sjælland. Støbning af nyt betonfundament? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud. Vi ser frem til et godt samarbejde om din næste betonopgave.