Forsikringsskader på kloak

Står du med en forsikringsskade på kloak, rør eller afløb? En skade på kloakken kan eksempelvis skyldes forskydning af jorden, trærødder, gamle og tærede kloakledninger- og rør, skadedyrsangreb og sammenstyrtninger af hele kloaknettet. Uanset skadens årsag er det afgørende, at den bliver håndteret hurtigt og effektivt.

Professionel rådgivning om forsikringsskader på kloak

Teigen ApS er autoriseret kloakmester og tilbyder professionel rådgivning og assistance ved skader på kloakker og kloaksystemer. Med en grundig TV-inspektion lokaliserer vi problemet og afdækker forsikringsskadens omfang.

Tinglysninger og tegninger

Hvem har ansvaret for forsikringsskaden? På kloakrør uden for virksomhedens matrikel er det oftest forsyningsselskabet, der bærer ansvaret.

I enkelte tilfælde er det dog nødvendigt at indhente tinglysninger for at placere ansvaret for forsikringsskaden. Teigen ApS hjælper med at afklare, hvem der bærer ansvaret for forsikringsskaden og indhenter gerne tinglysninger og rørtegninger fra dit forsyningsselskab.

Kontakt til forsikringsselskabet

Vi rådgiver naturligvis også om den bedste løsning, når skaden skal udbedres. Rørskadeforsikringen dækker som udgangspunkt ikke, hvis der er tale om slitage eller fejlkonstruktioner. Her skal forsikringsselskabet ofte involveres, og den dialog tager vi også gerne.

Indhent uforpligtende tilbud

Vi rådgiver om forsikringsskader på kloak på Sjælland. Står du med en forsikringsskade på kloak, rør eller afløb? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.