Kloakrens på Sjælland

Teigen ApS tilbyder hurtig og effektiv kloakrens på Sjælland. Vi rykker hurtigt ud, hvis kloakken er stoppet eller defekt, og vi kører ikke, før problemet er løst. Er problemet mindre akut, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud på din kloakrensningsopgave.

Som autoriseret kloakmester har vi mere end 20 års erfaring med alt fra slamsugning til kloakspuling. Det er din garanti for et tilfredsstillende og driftssikkert resultat. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, hvorfor din opgave altid bliver løst af uddannet personale og med fokus på holdbare materialer og løsninger.

Slamsugning

Er din kloak tilstoppet? Kontakt Teigen ApS. Vi udfører professionel slamsugning til privat og erhverv på Sjælland. Vi har flere års erfaring med slamsugning og rykker hurtigt ud ved problemer med både kloak, fedt- og olieudskiller og brønd.

Hos Teigen ApS løser vi ikke alene problemet, vi søger også at finde årsagen til, at problemet opstod i første omgang. På den måde sikrer vi, at problemet ikke opstår igen. Du kan trygt overlade din kloakopgave til os.

Kloakspuling

Vi fjerner effektivt skidt og snavs fra din tilstoppet kloak med professionel højtrykspuling. Teigen ApS er specialister i kloakspuling, og vi kører ud til både privat og erhverv på Sjælland. Tøv ikke med at ringe til os, hvis din kloak er tilstoppet eller defekt.

Højtrykspulingen bliver udført af fagfolk, der har mere end 20 års erfaring inden for felt. Det er din garanti for et tilfredsstillende og langtidsholdbart resultat. Vi forlader ikke området, før din kloak er skyllet godt igennem og fungerer efter hensigten.

Indhent uforpligtende tilbud

Vi udfører kloakrens for privat og erhverv på Sjælland. Er din kloak tilstoppet, eller mistænker du andre kloakproblemer? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Vi udfører alle former for kloakrens og kører ikke før, dit problem er løst. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.