Kloakrens på Sjælland

Kloakrens på Sjælland | 24/7 360 – Aut. kloakmester | Teigen ApS

Teigen ApS tilbyder hurtig og effektiv kloakrens på Sjælland. Vi rykker hurtigt ud, hvis kloakken er akut stoppet eller defekt, og vi kører ikke, før problemet er løst. Er problemet mindre akut, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud på din opgave vedrørende kloakrens.

Som autoriseret kloakmester har vi mere end 20 års erfaring inden for kloakrens med alt fra slamsugning til kloakspuling. Det er din garanti for et tilfredsstillende og driftssikkert resultat. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, hvorfor din kloakopgave altid bliver løst af uddannet personale og med fokus på holdbare materialer og løsninger.

Slamsugning

Er din kloak tilstoppet? Kontakt Teigen ApS. Vi udfører professionel slamsugning til privat og erhverv på Sjælland. Vi har flere års erfaring med slamsugning og rykker hurtigt ud ved problemer med både kloak, fedt- og olieudskiller og brønd.

Hos Teigen ApS udfører vi ikke bare kloakrens, vi søger også at finde årsagen til, at kloakrens var nødvendigt til at starte med. På den måde sikrer vi, at problemet ikke opstår igen. Du kan trygt overlade din kloakopgave til os.

Kloakrens via kloakspuling

Vi fjerner effektivt skidt og snavs fra din tilstoppede kloak med professionel højtrykspuling. Teigen ApS er specialister i kloakspuling, og vi kører ud til både privat og erhverv på Sjælland. Tøv ikke med at ringe til os, hvis din kloak er tilstoppet eller defekt.

Højtrykspulingen bliver udført af fagfolk, der har mere end 20 års erfaring inden for feltet. Det er din garanti for et tilfredsstillende og langtidsholdbart resultat. Vi forlader ikke området, før din kloak er skyllet godt igennem og fungerer efter hensigten.

Kloakproblemer

Har du kloakproblemer, men er du i tvivl, om det kræver kloakrens, kloakrenovering eller andet? Så tilbyder Teigen ApS også TV-inspektion. TV-inspektion er et effektivt redskab til at opdage og lokalisere problemer i kloakken. Du kan læse mere om TV-inspektion her

Indhent uforpligtende tilbud på kloakrens på Sjælland

Vi udfører kloakrens for privat og erhverv på Sjælland. Er din kloak tilstoppet, eller mistænker du andre kloakproblemer? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Vi udfører alle former for kloakarbejde og kører ikke før, dit problem er løst. Ring til 2249 9700 og indhent et uforpligtende tilbud.