Brolægning på Sjælland

Uanset om du skal have lagt belægning på terrassen, indkørslen, gangstier eller i gårdhaven, kan Teigen ApS hjælpe dig sikkert gennem projekter med brolægning.

Vi er specialister i brolægning og håndterer store og små projekter for virksomheder, institutioner og foreninger på hele Sjælland. Vores professionalisme er din garanti for en holdbar belægning og bundopsætning, der ikke resulterer i sætninger over tid.

Det rette valg af flisebelægning

Det kan være en uoverskuelig opgave at vælge den rette belægning til uderummet. Hos Teigen ApS har vi mange års erfaring inden for brolægning og tilbyder altid professionel rådgivning og sparring omkring materialevalg til netop dit brolægningsprojekt.

Kombinationen af egnede materialer, et stabilt og korrekt udført fundament samt brolæggere med mange års erfaring og stor faglig stolthed sikrer et veludført og holdbart resultat. Du kan trygt overlade belægningen af dine udendørs arealer til os.

Indhent et uforpligtende tilbud på brolægning

Vi lægger fliser for virksomheder, institutioner og foreninger på Sjælland. Træt af dine gamle fliser? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Din anlægsgartner på Sjælland. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.