Anlægsservice på Sjælland

Teigen ApS tilbyder professionel anlægsservice af grønne arealer og udendørsområder hos privat og erhverv. Vores erfarne anlægsgartnere kan håndtere store såvel som små projekter – uanset, om det er en enkeltstående opgave eller en aftale om løbende anlægsservice.

Vi hjælper blandt andet med beskæring af træer og buske, græsklipning og hækklipning og pleje af blomsterbede og anden beplantning.

Anlægsserviceaftale på Sjælland | Din lokale anlægsgartner | Teigen ApS
Anlægsserviceaftale
Fliserens på Sjælland | +20 års erfaring | Teigen ApS
Fliserens
Snerydning og saltning på Sjælland | +20 års erfaring | Teigen ApS
Snerydning og saltning

Vedligehold af grønne arealer

Vedligehold af grønne arealer kan være tidskrævende. Af samme årsag bliver arealerne ofte nedprioriteret og misvedligeholdt. Vedligehold af grønne arealer og udendørsområder er vigtigt. Ikke alene er disse arealer ofte en del af dit hjems, virksomheds eller forenings førstehåndsindtryk, men løbende vedligehold er også med til at sikre, at dine planter trives og holder mange år frem. Det levetidsforlænger og forbedrer din investering i et have- eller gårdanlæg.

Med afsæt i netop dine ønsker og behov skræddersyr vi en fast plan for anlægsservice, så dine grønne områder altid fremstår velholdte og imødekommende.

Indhent uforpligtende tilbud på anlægsservice

Vi tilbyder professionel anlægsservice for privat og erhverv på Sjælland. Trænger dine grønne arealer til pleje og vedligehold? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Din anlægsgartner på Sjælland. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.