Kloakrenovering på Sjælland

Kloakrenovering på Sjælland | Aut. kloakmester | Teigen ApS

Kloakrenovering er vigtigt, da velfungerende kloaksystemer er afgørende for et sundt indeklima. Lugtgener, skadedyr og defekte vandhaner er ofte tegn på, at der er noget galt med kloakken. Det kan blandt andet skyldes utætheder eller skader på ledningstilslutninger i brønden. En utæt kloak kan desuden medføre fugtdannelse, råd og skimmelsvamp. Teigen ApS er autoriseret kloakmester og har mange års erfaring med alle former for kloakrenovering og fornyelse af kloaksystemer.

Vi håndterer processen fra indledende inspektion og tilstandsvurdering af kloak til udbedring og vedligehold af kloakken.

Strømpeforing af kloak

Ofte kan renovering af kloakken løse de fleste kloakproblemer – uden vi behøver at grave hele kloakken op. Ved reparation af slidte kloakledninger tilbyder Teigen ApS strømpeforing, hvor vi etablerer et nyt kloakrør inde i det eksisterende rør. Strømpeforing er en hurtig, effektiv og mere økonomisk metode til sikring af ledningsnettet mod skadedyr.

I mere end 20 år har vi fornyet kloakledninger hos privat og erhverv på Sjælland.  Vi vælger altid den mest optimale løsning til opgaven – med mindst mulig gene for dig. Du kan trygt overlade din kloakrenovering til Teigen ApS.

Indhent et uforpligtende tilbud på kloakrenovering

Vi udfører kloakrenovering for privat og erhverv på Sjælland. Kloakfornyelse? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Vi udfører alle former for renovering af kloak. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.