Reparation af sætningsskader på Sjælland

Reparation af sætningsskader på Sjælland | +20 års erfaring | Teigen ApS

Teigen ApS tilbyder effektiv undersøgelse og reparation af sætningsskader i murværk og sokkel. Opdager du revner på husets facade eller sokkel, anbefaler vi, at du hurtigt får fagfolk til at vurdere skadens omfang. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor området. Hvis der er tale om denne slags skader, bør de hurtigt udbedres for at undgå vandindtrængen og fugtgener.

Vores kyndige fagfolk undersøger og reparerer skaderne efter alle kunstens regler. Teigen ApS er garant for høj faglighed og kvalitet. Det er din sikkerhed for veludført fundamentarbejde. Kontakt os i dag hvis du skal have repareret skader i murværk og sokkel.

Hurtig udbedring

Sætningsskader skyldes bevægelser eller manglende bæreevne i jorden under huset. De viser sig typisk som revner eller sprækker i husets facade eller sokkel. Skaderne kan have alvorlige konsekvenser. Derfor anbefaler vi, at du løbende får huset undersøgt for eventuelle begyndende skader.

Indhent uforpligtende tilbud reparation af sætningsskader

Vi undersøger og reparerer sætningsskader for privat og erhverv på Sjælland. Revner og sprækker i facade og sokkel? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.