Reparation af sætningsskader på Sjælland

Reparation af sætningsskader på Sjælland | +20 års erfaring | Teigen ApS

Sætningsskader er en meget hyppig form for skade på lidt ældre huse, som har måtte stå imod vind og vejr i et stykke tid. Hvis ikke skaderne bliver udbedret, kan de dog have store konsekvenser. Teigen ApS tilbyder effektiv undersøgelse og reparation af sætningsskader i murværk og sokkel. Opdager du revner på husets facade eller sokkel, anbefaler vi, at du hurtigt får fagfolk til at vurdere skadens omfang. Vi har mere end 20 års erfaring med udbedring af sætningsskader, og du kan derfor regne med, at vi udfører et stykke arbejde af høj kvalitet. Hvis der er tale om en sætningsskade på dit hus, bør de hurtigt udbedres for at undgå vandindtrængen og fugtgener.

Vores kyndige fagfolk undersøger og reparerer skaderne efter alle kunstens regler. Teigen ApS er garant for høj faglighed og kvalitet. Det er din sikkerhed for veludført fundamentarbejde. Kontakt os i dag hvis du skal have repareret skader i murværk og sokkel.

Hurtig udbedring

Sætningsskader skyldes bevægelser eller manglende bæreevne i jorden under huset. De viser sig typisk som revner eller sprækker i husets facade eller sokkel. Skaderne kan have alvorlige konsekvenser. Derfor anbefaler vi, at du løbende får huset undersøgt for eventuelle begyndende skader. Jo tidligere man får udbedret eventuelle skader jo bedre.

Teigen ApS tilbyder også hjælp til pudsning eller reparation af sokkel. Er du i tvivl, om der er tale om sætningsskader eller en slidt sokkel, står vi altid klar med rådgivning. Du kan læse mere om reparation af sokkel her

Indhent uforpligtende tilbud på reparation af sætningsskader

Vi undersøger og reparerer skader for privat og erhverv på Sjælland. Revner og sprækker i facade og sokkel? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud på reparation af sætningsskader. Vi ser frem til at hjælpe dig, hvis du har brug for reparation af sætningsskader.