Haveanlæg på Sjælland

Står du over for en renovering af et eksisterende haveanlæg eller etablering af et helt nyt anlæg? Teigen ApS har mange års erfaring og guider jer sikkert gennem processen – fra idé til færdigt haveanlæg.

Lad Teigen ApS håndtere hele entreprisen med både omfattende renovationer eller nyanlæg. Vores team består af anlægsgartnere, entreprenører og brolæggere med stor erfaring inden for alle former for anlægsarbejde. Vi rådgiver gerne om valg af beplantning, belægning, etablering af bede og støttemure og en række andre anlægsopgaver.

Vi er eksperter i haveanlæg og vedligeholdelse af udendørsarealer | Teigen ApS

Anlæg af have ved nybyg

Du har bygget dit drømmehus, og nu er næste skridt et haveanlæg, der matcher netop dine og din families ønsker og behov. Hos Teigen ApS har vi mere end 20 års erfaring med nyanlæg af have ved nybyg, og vores kyndige anlægsgartnere står klar til at rådgive dig, så hus, have og terrasse går op i en højere enhed.

Indhent uforpligtende tilbud på haveanlæg

Vi anlægger have for privat og erhverv på Sjælland. Nybyg eller komplet renonering? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Din anlægsgartner på Sjælland. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.