Støbning af fundament på Sjælland

Teigens ApS støber fundamenter for privat og erhverv på Sjælland. Vi har mere end 20 års erfaring på området, og vores kyndige fagfolk etablerer holdbare fundamenter efter alle kunstens regler. Teigen ApS er garant for høj faglighed og kvalitet. Det er din sikkerhed for veludført fundamentarbejde.

Uanset om du skal have støbt et nyt fundament til din udbygning, nybyg eller erhvervsbygning er Teigen ApS din troværdige samarbejdspartner. Vi tilbyder både fag- og totalentreprise og fører dig sikkert gennem processen med støbning – fra indledende rådgivningsmøde til færdigt fundament.

Et godt fundament

Et veludført fundamentarbejde er afgørende for bygningens levetid. Fundamentet forbygger også effektivt, at fugt ikke trænger op i huset fra den underliggende jord. Det er vigtigt, at du lader fagfolk støbe dit fundament, da det kan blive en bekostelig affære, hvis ikke fundamentarbejdet er udført korrekt.

Indhent uforpligtende tilbud

Vi støber fundamenter for privat og erhverv på Sjælland. Nyt betonfundament? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.