Reparation af sætningsskade på Sjælland

Teigen ApS undersøger og reparerer effektivt sætningsskader i murværk og sokkel. Opdager du revner på husets facade eller sokkel, anbefaler vi, at du hurtigt får fagfolk til at vurdere skadens omfang. Hvis der er tale om sætningsskader, bør disse hurtigt udbedres for at undgå vandindtrængen og fugtgener.

Vi har mere end 20 års erfaring på området, og vores kyndige fagfolk undersøger og reparerer sætningsskader efter alle kunstens regler. Teigen ApS er garant for høj faglighed og kvalitet. Det er din sikkerhed for veludført fundamentarbejde.

Hurtig udbedring af sætningsskader

Sætningsskader skyldes bevægelser eller manglende bæreevne i jorden under huset. De viser sig typisk som revner eller sprækker i husets facade eller sokkel. Sætningsskader kan have alvorlige konsekvenser. Derfor anbefaler vi, at du løbende får huset undersøgt for eventuelle begyndende sætningsskader.

Indhent uforpligtende tilbud

Vi undersøger og reparerer sætningsskader for privat og erhverv på Sjælland. Revner og sprækker i facade og sokkel? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.