Fundament- og betonarbejde på Sjælland

Teigen ApS udfører alle former for støbning af betonfundamenter til betongulve, huse og erhvervsbygninger på Sjælland. Fundamentet er med til at sikre, at der ikke trænger fugt op i bygningskonstruktionen fra den underliggende jord.

Vi hjælper både med at støbe helt nye betonfundamenter og reparere sætningsrevner og andre skader på både fundament og sokkel. Hvis fundamentet er i risikozonen for at sætte sig, kan vi grave ud og støbe et nyt fundament under det gamle.

Støbning af fundament
Reparation af sætningsskader
Vi løser alle former for kloakopgaver | Autoriseret kloakmester | Teigen ApS
Reparation af sokkel
Støbning af betongulve og -vægge

Fag- og totalentreprise i beton

Vores erfarne team af jord- og betonarbejdere kan håndtere både fagentrepriser og totalentrepriser. Vi fører dig sikkert gennem hele processen med støbning af betonfundamenter eller sokler – fra indledende rådgivningsmøde til færdigt fundament.

Et godt samarbejde om din næste betonopgave begynder altid med en god dialog. Vi lytter til dit behov og rådgiver dig til det bedste resultat.

Indhent uforpligtende tilbud

Vi udfører fundament- og betonarbejde på Sjælland. Støbning af nyt betonfundament? Undgå at ringe forgæves – ring til Teigen ApS. Ring til 2249 9700 og indhent uforpligtende tilbud.