Gårdanlæg til virksomheder og boligforeninger på Sjælland

Teigen ApS laver gårdanlæg og gårdmiljøer for virksomheder, boligforeninger, selskaber og institutioner. Vi har base i Herfølge, men løser opgaver for virksomheder, institutioner og foreninger over hele Sjælland.

Vi træder gerne til som hovedentreprenør eller underentreprenør på anlægsopgaver af alle størrelser og rådgiver dig altid om den mest optimale løsning til dit behov og budget. Vores store ekspertise inden for belægning, beplantning, trapper osv. er din garanti for veludført anlægsarbejde.

Kontakt Teigen ApS for et uforpligtende tilbud

Gårdanlæg - Teigen ApS

Anlægsarbejde og kloakarbejde – en kombiløsning

Arbejdet med anlægning af gårdmiljøer eller haveanlæg kan med fordel kombineres med kloakarbejde. Det betaler sig at lade den samme virksomhed håndtere alle anlægsopgaver, da vi tager hensyn til dit gårdanlæg ved etablering af kloaksystemer og omvendt.

Teigen ApS er autoriseret kloakmester og har stor erfaring med totalløsninger inden for anlægs- og kloakarbejde. Vi tilbyder alt fra LAR-løsninger til strømpeforing og installering af komplette kloaksystemer.

Vidste du, at Teigen ApS også tilbyder professionel sparring omkring den helt rigtige belægning til virksomhedens gårdhave eller gangstier i haven?

Anlægsgartnerarbejde for private og erhverv - Teigen ApS