Alt i anlægsarbejde på Sjælland

Hos Teigen ApS er vi specialister i anlægsarbejde og løser opgaver for virksomheder, institutioner og boligforeninger på Sjælland. Vi rådgiver dig sikkert gennem hele processen, uanset om der er tale om renovering af et eksisterende have- eller gårdanlæg eller etablering af et nyt anlæg.

Kontakt Teigen ApS for et uforpligtende tilbud

Haveanlæg - Teigen ApS

Haveanlæg

Gårdanlæg - Teigen ApS

Gårdanlæg

Belægning - Teigen ApS

Belægning

Store og små anlægsprojekter

Vores kompetente team og netværk af kvalitetsbevidste underleverandører kan både håndtere entreprenørarbejdet og rådgive om den optimale beplantning og beskæring. Vi varetager projekter af alle størrelser. Ved helt store projekter træder vi gerne til som hovedentreprenør eller underentreprenør.

Anlægsgartnerarbejde for private og erhverv - Teigen ApS
Anlægsarbejde for private og erhverv - Teigen ApS

Anlægsarbejde på dine vilkår

Når vi rådgiver er det altid med udgangspunktet i kundens behov. Med vores erfarne og professionelle team af anlægsgartnere, brolæggere og entreprenører i ryggen er du altid garanteret en skræddersyet løsning – uanset, om det gælder haveanlæg, gårdanlæg, belægning eller andet anlægsarbejde.

Ved anlægsarbejde kan det ofte betale sig at investere i en totalløsning. Vi er autoriseret kloakmester og hjælper også med LAR-løsninger, renovering og etablering af kloaksystemer.
Læs mere om, hvordan Teigen ApS skaber værdi med unikke løsninger inden for haveanlæg, gårdanlæg og belægning.